فشار خون پایین درمان THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

فشار خون پایین درمان Things To Know Before You Buy

فشار خون پایین درمان Things To Know Before You Buy

Blog Article

صفحه اصلی > بیماری‌ها و پیشگیری > برای بالا بردن فشار خون چه بخوریم؟

تغییر رژیم غذایی می‌ تواند به میزان قابل ‌توجهی فشار خون بالا را کاهش دهد.

هر چند در برخی از مطالعات اخیر میزان تاثیر رژیم غذایی در افزایش میزان کلسترول، کمی زیر سوال رفته است، ولیکن همچنان رژیم های پرکلسترول، که اغلب کالری بالایی نیز دارند، به عنوان عامل خطر در نظر گرفته می‌شوند.

در حالی که انار میوه ای خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد، اما برخی از افراد ترجیح می دهند که عصاره آن یا همان آب انار را بنوشند.

مشکلات ژنتیکی، عدم تناسب‌اندام، پیروی از رژیم‌های نادرست و غیراصولی، بارداری، افزایش سن، بیماری‌های زمینه‌ای همچون دیابت، مصرف برخی داروها، کم‌آبی یا داشتن سبک زندگی نادرست ازجمله دلایل احتمالی فشارخون هستند.

جو نیز حاوی این فیبر است. روز خود را با یک کاسه بلغور جو دو سر شروع کنید و لذت ببرید.

افرادی که مبتلا به بیماری کلیوی هستند باید با پزشکان خود درباره پتاسیم صحبت کنند، چون مصرف بیش از حد آن می ‌تواند مضر باشد.

از گذراندن مدت‌زمان طولانی در سونا، جکوزی، حمام گرم و اتاق بخار پرهیز کنید. زیرا باعث کم‌آبی بدن می‌شود.

هندوانه حاوی اسید آمینه ای به نام سیترولین فشار خون پایین اوردن است که می تواند به مدیریت فشار خون بالا کمک کند. سیترولین به بدن کمک می‌ کند تا اکسید نیتریک تولید کند، گازی که رگ‌ های خونی را شل کرده و انعطاف ‌پذیری در شریان‌ ها را افزایش می‌ دهد.

در خصوص مصرف نمک بیشتر، با پزشک متخصص قلب و عروق مشورت کنید.

نوبت و تعداد وعده‌های غذایی خود را افزایش داده؛ اما حجم غذای دریافتی خود را کم کنید.

خوب است بدانید که فشار خون پایین به‌راحتی با دستگاه فشارسنج در منزل قابل بررسی است. برای دقت بیشتر می‌توانید از خدمات درمانکده همچون انجام آزمایش فشارخون در منزل بهره‌مند شوید.

ممکن است در حالی که مشغول انجام کارهای ساده‌ای هستید، ناگهان احساس سرگیجه یا تهوع کنید؟! آیا احساس می کنید که تمام خون شما به مغزتان رسیده است و تعادل تان را از دست داده اید؟ اگر به این سوالات پاسخ مثبت دادید، فشار خون شما پایین تر از حد نرمال است و نیاز به درمان فوری دارید.

زیرا عدس سرشار از آهن و فولیک اسید است. یک وعده ۱۰۰ گرمی عدس، ۳.۳ میلی‌گرم آهن و ۱۸۱ میکروگرم فولیک اسید دارد.

Report this page